dijous, 20 de febrer del 2014

6è. CURSET "FEM MÚSICA" 9a.SESSIÓ.

Dimarts dia 25 de febrer, Lupe Golobardes, violí amb la pianista Elena Fuster, un duo musical amb molt carisma.
LUPE GOLOBARDES  i MARTÍ, una apassionada de la música amb un gran temperament. Sempre els seus estudis remarcats per l'ajuda del seu pare que era  gran aficionat per la música. El seu instrument el violí i el seu mestre, Joan Massià Prats. Una sèrie de circumstàncies li van fer desar l'instrument per ocupar-se del seu marit, quatre filles i estudiar Grec i Llatí i treures la càtedra de grec. El seu marit va agafar una greu malaltia i ell mateix es veia venir un mal final i perquè Lupe no trobés tan a faltar la seva absència li va dir "per què no tornes a tocar el violí?" ella estava indecisa, però ho va fer i ja mai s'ha separat d'aquest instrument que li dóna tantes satisfaccións. Ara des fa uns anys torna a estar en actiu. De seguida va entrar anant a concerts i tocant en grups. Toca  en dues orquestres, "Ars Mèdica" i "Amics de la Música", Quartet "Reina Elisenda", cerimònies civils i religioses, al Montseny, Guimerà, Barcelona, Vallfogona, Cervera... Ha col·laborat amb l'orquestra de Catalogna, Alemanya a la "Kammermussik", etc.
Un dia, quant va anar assajar a l'orquestra "Amics de la música" va conèixer Victòria Salabarnada i Maria Sistach. Les tres van fer-se grans amigues i van formar el trio "Luvicma" Piano, Violoncel i Violí.
Aquest dia Lupe i  jo havíem preparat; Gavota de Gossec, Rondó de Mozart, Siciliana de Bach, Serenata de Toselli, Arioso de Bach, Rosmarin de Kreisler, Minuet de Beethoven, Sonata de Schubert, Concert en Sol Major de Mozart i Anant amb tú de Bach.



Els aplaudiments no van faltar i la violinista va ésser molt generosa i va seguir tocant una bona estona més fent les delícies de qui l'escoltaven.
Un recital molt bonic i emotiu.

Lupe Golobardes i jo encara tenim molt repertori i tornarem perquè ens ho hem pasat molt bé amb aquest públic tan bonic. Gràcies a tots per estar aqui.

MOLTES GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada