dijous, 9 d’octubre del 2014

7è. CURSET "FEM MÚSICA" 1a. SESSIÓ.

El dia 7 d'octubre, L'Agrupació  ens tornava a acollir.
Va ésser molt bonic, després de l'estiu, trobar-nos tots
després de tan de temps teniem tots moltes ganes d'escoltar música, i el mateix temps gaudir de l'amistat que ens uneix.

Estem al local nou del c. París 189, entresòl.

Avui, un tema senzill però interessant. Començarem parlant dels tons majors a la pràctica sobre el teclat i crec que ho van entendre molt bé i així poc a poc anirem seguint amb els tons menors....
No tenia cap intenció de donar un recital sinó, una petita conferència sobre les obres i autors i vaig escollir: Sonata op.283 en sol M. 1er moviment de Mozart, Petit preludi de Couperin, La Rival, Marcha del Manacorí S. Ribot, Nocturn Op. 9 no 2 de Chopin, Sevilla, de la Suit Iberia d'Albéniz,
Vou-Veri-Vou del també Manacorí, Toni Parera Fons. Després vam parlar d'un autor operístic per exel·lència Jiusepe Verdi  autor de tantes òperes com La traviata, Aida, Simon Boca negra, Rigoletto,Nabuco, Il TRovatore, Un ballo in Maschera... Després de parlar una bona estona de VERDI.
                                       

Les peces que vaig tocar al piano va ésser  "Questa o Quel-la" de Rigoletto i Nabuco. Per cantar teniem La Vida Rosa  i per estudiar Llevantina. Cantant s'ho passen molt bé. Per acabar, sempre que podem mirem un DVD de música lírica però encara faltava acabar d'arreglar la tele peró el Sr. Joan Marí ens va llegir l'últim escrit de música, publicat a "La Revista" de l'Associació per Ricard Perez Fuster. (El meu fill).
Aquest curs es fa els dimarts el matí de 11 a 1 h. Cada 15 dies i a més
tres o quatre tardes quant hi ha artistes invitats.
Cada vegada dono l'avís per escrit.
També poden trucar-me al tel. 934572332.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada