dijous, 20 de novembre del 2014

7è. CURSET "FEM MÚSICA" 4a. SESSIÓ.

Dia 25 de novembre de 2014; Va ésser una vetllada molt complerta "Les meves Dives" i jo teniem preparat un programa molt ben escollit, per començar ja a celebrar el NADAL. Carme Hernandez i Rosa M. Ysás arribarien una miqueta més tard i esperant-les, vam assajar Nadales perquè sortissin d'allò més bé a la Missa que cada any es celebra per tots els socis i familiars que ens han deixat. La Sra. Rosa M. Edo que aquest dia estava entre nosaltres es va posar al piano i tots vam cantar acompanyats per ella. També ens va interpretar una cançó de Joan Manel Serrat.

Les cantants han arribat i ens preparem per interpretar el programa:
A cada obra fèiem una explicació i parlavem dels autors. Cant dels ocells - Popular catalana, Romança de Santa Llúcia - E. Toldrà, Adéu Clavell Morenet - Dotras Vila, Àngel de la son - Lamote de Grignon, Adriana Lecouver - Cilea, La Gioconda - Ponchielli, duo de Ave Maria - Cesar Franc.  Per acabar, com sempre ens demanen el Duo dels Gats - Rossini perquè el canten a la perfecció, Miau, miiiau, Miau... acabant amb un Guau! de la pianista i seguint amb molts aplaudiments de part del públic. Va ésser un èxit total.

Carme Hernandez el dia 29 de novembre donava un concert dedicat a Puccini a l'Església de Santa Anna i ens va convidar a tots. Encara sobrava una estona i vaig interpretar al piano Claro de luna - Debussy i es va acabar el concert.
El 29 dissabte ens vam trobar tots a  Santa Anna, vam gaudir plenament del concer de Puccini. Carme Hernandez va tindre un gran èxit.

Felicitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada