dilluns, 2 de novembre del 2015

COMENÇAMENT DEL 8è. CURSET "FEM MÚSICA" 2015- 2016

L'Agrupació Associació de Jubilats, pensionistes i exempleats del Grup "La Caixa", presidits per Jaume Torrents i Montse Ventura, vam començar el curs de "FEM MÚSICA" curs 2015-2016 amb la presentaciò del llibre De solituds i tempestes de  Ricard Perez i Fuster.
Jaume Torrents ens va obsequiar amb unes bellíssimes paraules, presentant el que seria una tarda difícil d´oblidar. Com artista convidada hi havia Rosa Maria Ribas, soprano que cantava àries d'òpera de Puccini, mentre Ricard anava explicant els relats del llibre i el desenvolupament de la seva obra. Quasi tota la família va participar-hi llegint, Pau Perez Cardus, Rosa Maria Perez Fuster, Xavier Perez Fuster, Ester de la llibreria La Ploma i l'altre germà poeta Gabriel Ma. Perez Fuster que no va llegir, sinó interpretar el relat titulat El segon. Cal remarcar que el pròleg és de José Ma Fuster Perellò, o sigui que tot queda en família perquè és el meu germa i jo sóc Elena Fuster Perelló, la mare del Ricard. 
Rosa Ma Ribas, soprano, gran professional de Bel Canto, acompanyada per Elena Fuster va cantar amb maestria:"O mio Babbino caro", "Vissi d'arte" de Tosca, "Donde Lieta usci" de La Bohème, "In quelle trine morbide" de Manon Lescaut i "Quando me'n vo" de La Bohème. Acabant amb grans aplaudiments.
La vetllada va acabar signant llibres... Ricard va tenir molt èxit....
MOLTES GRÀCIES a tots i especialment a Jaume Torrents i Montse Ventura els nostres directius, que gràcies a ells podem gaudir d'aquestes tardes.

GRÀCIES.

1 comentari: