dimarts, 31 de maig del 2016

EL PIANISTA ISAAC FRIEDHOFF I CALVO.

Dimecres dia 29 de juny del 2016  "FEM MÚSICA" es trasllada per un dia a la "Casa Elizalde" per escoltar amb AUDICIÓ , Isaac Friedhoff i Calvo, un pianista dels "GRANDES" amb obres d'una gran embargadura.
ISAAC, un dels joves pianistes més prometedors, ens prepara un PROGRAMA molt atractiu, com; Preludi i fuga en Mi bemoll menor, Op. 87 No. 14. Preludi i fuga en Re bemoll Major, Op. 87 No. 15 de D. Shostakovich, Sonata Op. 109 en Mi Major, Vivace, ma non tropo, Prestissimo Gesangvoll, mit innigster Empfindung de L.V. Beethoven, Iberia, Rondeña i Malaga¡ de l. Albéniz  i Miroirs, Une Barque sur l'Océan de M. Ravel.
Isaac,estudia i treballa a EE.UU. ha estudiat amb els millors mestres i ha conseguit Premis, es treurà el doctorat i dóna concerts arreu i també es violoncelista. És fill de Núria Calvo i Turull, violoncelista de l'orquestra O.B.C. i el seu pare es americà (d'aquí vé el cognom Friedhoff) tambe músic i violoncelista També els seus dos germans son músics, violinista i luttier com ho eren els seus avis, Josep Calvo, violinista i Núria Turull, pianista, com tota la família. Nosaltres els de L'Agrupació, anirem tots escoltar-lo, dimecres 29 de juny a les 7 de la tarda a la "Casa Elizalde" C/ València 302, entre Pau Claris i Roger de Llúria, a la sala d'actes del primer pis.

ÚS ESPEREM A TOTS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada