dimarts, 2 de gener del 2018

MISSA A LA CRIPTA DE LA SAGRADA FAMÍLIA. DESEMBRE 2017

Com cada any, l'Agrupació d'empleats i Jubilats del Grup " La Caixa"  fem dir una Missa per a tots els socis que ens han deixat.
Era el 18 de desembre a les set de la tarda i el celebrant era Mossèn Lluís Bonet, un senyor amb tota la humanitat del món.
Rosa Maria Ysas (mezzo) i Elena Fuster (orgue) ens preparàvem assajant les obres, com Caro Mio Ben de Giordani, Ave Maria de Caccini, Ave Maria de Schubert, Àngel de la son, Ave Verum de Mozart i El Cant dels Ocells...
També participava amb nosaltres el baríton Alvaro Honrubia, cantant "Adeste Fideles" i fent cantar a tothom les Nadales El Noi de la Mare, Fum,fum,fum... i Santa nit.

Perquè tot anés bé vam anar a la Sagrada Família dues vegades a assajar i no ens en sortiem (el Mossèn estava el seu despatx i no es podia molestar) i el senyor que ens havia d'atendre no estava per res i ja el primer dia vam quedar decebuts; "El proper dia que vinguin no es preocupi que anirà tot bé" va dir ell.
Però no va ser així: dels quatre teclats que tenia, l'únic bo no ens el volia deixar i els altres, malgrat tot, després de carretejar-los no funcionaven i l'orgue de la Cripta estava malament.
Aquell senyor deia "el dia de la Missa anirà tot bé", però tampoc va anar-hi i a més ens va dir que havíem espatllat l'orgue del centre, quan no el vam tocar per res.
Total, que es feien quasi les set, hora de la Missa i jo no sabia on tocar i ja estava per deixar-ho tot (estava molt cansada).
En aquell moment va apareixer Mossèn Lluís i amb el seu saber fer i amb veu enfadada em va fer asseure a l'orgue del mig de l'Església i digué: "Seu aquí i toca que ara anem a començar la Missa!".
I així va ésser.
Tot va començar i acabar bé, pero jo havia batallat amb un toro i no amb un orgue.
Vaig estar tres dies amb nervis i agulletes, però per fi es va acabar el calvari.

L'any que ve... no sé...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada