dimarts, 6 de febrer del 2018

CINQUÈ CURS "FEM MÚSICA" GENER 2018.


 El dia 23 de gener a les sis de la tarda, L'Agrupació , Associació de jubilats, pensionistes i exempleats del grup La Caixa ens oferia un recital de música lírica, Concert Líric , a càrrec de Rosa Mari Ramírez Abellà  (soprano) Pauline Jaslet (mezzo) i Elena Fuster i Perelló (piano).
Rosa Mari, (1995) és filla, néta i besnéta de músics. Les seves actuacions han estat constants des del seus inicis als sis anys, fins l'actual etapa professional. Ha estudiat a l'Escola Natàlia Solà d'Andorra,  a l'Escola Municipal de Música Barcelona i al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Actualment treballa amb el seu pare Rafael Ramírez (compositor) i la seva mare (pianista).
Pauline,  va estudiar amb diferents professors a NANTES i PARÍS i des de l'any 2016 segueix la seva formació amb ROSA MARIA RIBES a Barcelona. A aquesta mezzosoprano li encanta fer descobrir el repertori francès, essent Fauré i Gounod els seus compositors preferits.

PROGRAMA: Sento nel core, Escarlatti  i Amarilli, mia bella, Caccini (Pauline). Ave Maria  de Caccini i Lascia ch'io Pianga de Haendel (Rosa Mari) , Noces de Fígaro, Mozart i O divine Redeemer  de Gounod (Pauline) Quando  m'en vo  de Puccini i O mio babbino caro de Puccini Rosa Mari. Ständchen de Schubert i Aprés un rêve de Fauré (Pauline) Las hijas del Zebedeo, de Chapí i Cançó d'amor i de guerra, de Martínez (Rosa Mari). Duet de La Barcarola d'Offenbach (Rosa Mari i Pauline).
Els aplaudiments van demanar un bis... Les Chemins de l'amour , també cantat a duo, de Poulenc.

Tot va quedar diví i va ésser un èxit total amb molts aplaudiments i cua per felicitar les cantants.
Cal remarcar que aquest concert estava dedicat al Germà Antoni Daufí que estava a la Parròquia de Sant Tomàs de Barcelona i ara està a Girona i Rosa Mari i jo el trobem a faltar.

MOLTES GRÀCIES A LES DUES; PAULINE I ROSA MARI i fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada