dijous, 1 de novembre del 2018

NOU CURS "FEM MÚSICA" 2018-19.

Torna "FEM MÚSICA" a l'Agrupació Associació de Jubilats, Pensionistes i Exempleats del Grup "LA  CAIXA".
El dia 10 d'octubre de 2018, ens tornàvem a reunir després de tot l'estiu, calurós i passat per aigua. Començàvem amb moltes ganes, perquè la música ens fa viure i ens fa sentir bé.
Aquest any hem canviat de dimarts a dimecres a les sis de la tarda i sembla que ens agradarà més. Aquest curs també canvia, perquè Ricard Pérez júnior ens ajuda amb "PARLEM D'ÒPERA", una vegada al mes. Una activitat maquíssima pels amants de l'òpera.

Aquest dimecres dia 10, teníem previst que Hermínia Carbó (pianista i professora de ball) fes un petit concert entre les dues, però no va poder ésser per petits problemes d'horari, així que vaig canviar, començant parlant dels instruments de percussió i la bateria d'orquestra, que va quedar molt bonic i seguidament vam començar el recital pianístic.

Programa: Vals de Txaikovski, Dança Napolitana de Txaikovski, Sacro-Monte de Turina, Nocturn Op. 9 No. 2 de Chopin, Mazurca Op. 68 No. 3 de Chopin, Petita Polonesa (Postuma) de Chopin, Vals No. 16  de Chopin i Fantasia en re de Mozart.

Vam seguir el concert tocant Schumann, Mendelssohn, un Tango mallorquí de Toni Servera... seguint fent bisos fins que es van cansar de demanar.
Moltes gràcies a tots.

GRÀCIES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada