diumenge, 2 de juny del 2019

FI DE FESTA AL CENTRE COMARCAL LLEIDATÀ



El dissabte dia 11 de maig, "FEM MÚSICA" es va traslladar al Centre Comarcal Lleidatà (Gran Via 592 i Ronda Universitat 1), a les sis de la tarda. Ens vam posar d'acord amb la Sussanna, secretària del centre, una persona encantadora i molt treballadora.
Era la festa major de Lleida i li van demanar a  Montse Ventura, la directora de l'Agrupació del Grup La Caixa, si podríem fer un concert. Vam preparar un fi de festa que va resultar molt bonic. La Sala del Centre Lleidatà es el primer pis (també hi ha entresòl) que es molt gran, amb un teatret molt bonic, amb el seu piano molt ben afinat i tot el necessari. A la sala hi ha un bar restaurant i el senyor que el porta, una persona molt educada que es diu BLAI ens va ajudar molt.

PROGRAMA: Piano, per Elena Fuster, Asturias de Albéniz i Arabesca de Debussy. Alvaro Honrubia, BARITON i Carme Rius, piano, De vieni a la Finestra de MOZART, Solamente una vez de Lecuona i A la plaça hi han sardanes, P. Catalana.
Carme Hernández, soprano, R. M. Ysàs, Mezzo, Elena Fuster, Piano; Adeu Clavell Morenet, J. Dotras Vila, Il férvido Desiderio, V. Bellini, Amico Friz, Mascagni, Sortida de Aldagisa (norma) de Bellini, Visi D'Arte (Tosca) Puccini, Charlotte ( Werther) Massenet, Duo de Ave María , Cesar Franc i Duo dels Gats de Rossini.
L'última part  "TRIO LUVICMA", per les mestres Lupe Golobardes, violí, Victòria Salabarnada, piano i María Sistach, violoncel.
PROGRAMA; Minuet Sinfonia , Haydn, Vals No. 9 de Schubert, TRio in G. Major, Haydn, The Magic Músic, A. Gulló, Veus de Primavera, Strauss, La dama de Aragó, Pop. Catalana, Ones del danubi, Ivaovicci i l'Ampurdá, Sardana, Morera.

Va ésser un exitàs. La sala estava del tot plena i el públic entusiasmat, aplaudia cada obra, mes i mes i tots els components del "FEM MÚSICA" estàvem encantats i molt contents de la rebuda  que ens feien.
Volem donar les gràcies al director del CENTRE LLEIDATÀ, també a la secretària  Sussanna  i a la nostra estimada Montse Ventura i a tots els assistents i al públic en general, perquè gràcies a ells vam passar una vetllada molt especial.

1 comentari: