dijous, 26 de març del 2015

7è. CURSET " FEM MÚSICA" 11a. SESSIÓ.

Dimecres dia 25 de març es celebrava la gran final del 61 Concurs Maria Canals i vam reunir un grup de persones del curset per anar-hi. Montse Roig, secretària del concurs, amb el bon fer que la caracteritza ens va facilitar les entrades a platea, molt ben colocades. Erem José Carmona, Montse Catahumbert, Ma. Dolors Perez, Ma. Lluisa Clarós, Montse Esquerrà, Srs. Munte,Teresa Borras, Juani Chavarría, Carmen Giral, Edgar Claròs, Elena Fuster, Carme Rius, Victòria Salabernada... Socis de l'Agrupació.
Els tres finalistes del Concurs; Caterina Grewe, Alemanya de 26 anys, Danylo Saienko, Ucraïna, 23 anys i Minsung Lee de Corea. Els tres havien escollit el mateix concert de Txaikovski. Concert op. 23 No. 1 en si bemoll menor. Els tres fantàstics solistes arropats per a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, dirigida per Manuel Valdivieso, gran director d'orquestra que dóna la circumstància que el seu pare era empleat de " La Caixa" i amic del meu marit Ricard Perez.
Els tres finalistes van tocar maquíssim encara que en versions diferents i el que més va destacar va ésser Danylo saienko de Ucraïna que va guanyar el 1er. Premi. El segon Minsung Lee i el tercer premi Caterina Grewe. És el que va decidir el jurat i també els oients perquè tots participavem en la votació.
I així vam passar una vetllada d'alló mes bé.
Fins l'any que ve si Déu vol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada