dijous, 16 d’abril de 2015

7è. CURSET " FEM MÚSICA" 12a. SESSIÓ.


Dimarts 14 d'abril de 2015 a les 17.30h. Un concert líric especial. L'Agrupació ens obria les portes a la tarda.
Recital Líric, amb les veus de: MARIA BATLLE, MARIA BELLMUNT, SIRIN TURK, ROSA MARIA RIBAS, sota la direcció de la soprano ROSA MARIA RIBAS i la pianista ELENA FUSTER.

PROGRAMA. 
Representació d'extractes de "Le Nozze di Figaro": -Voi, che sapete che cosa e amor, per SIRIN TURK -Duo Sull'aria Che soave Zefiretto, per MARIA BATLLE i MARIA BELLMUNT, -L'ho perduta, per SIRIN TURK, -Deh vieni non tardar, per MARIA BATLLE, -Porgi amor, per ROSA MARIA RIBAS.
Selecció d'àries de diferents òperes i compositors: -Casta Diva "Norma" de Bellini, per MARIA BELLMUNT -In quelle trine morbide "Manon Lescaut" de Puccini, per MARIA BATLLE -Donde Lieta usci "La Bohème" de Puccini, per ROSA MARIA RIBAS -Addio al passato "La Traviata" de Verdi, per MARIA BELLMUNT -Vedrai Carino de sei buonino "Don Giovanni" de Mozart, per SIRIN TURK -O mio Babino Caro "Gianni Schicchi" de Puccini, per MARIA BATLLE -Io sono l'Umile ancella "Adriana Le Covreur" de Ciles, per ROSA MARIA RIBAS -Saper Vorreste "Un valo in mascara" de Verdi, per MARIA BELLMUNT -Visi d'Arte de "Tosca" de Puccini, per ROSA MARIA RIBAS -El duet de les flors "Lakme" de Delibes, per MARIA BATLLE i MARIA BELLMUNT.

El local de l'Agrupació estava ple de gom a gom, ja no teníem cadires i jo no sabia que fer perquè tots es trobessin ben asseguts i comfortables, no parava d'entrar gent. Va ésser un concert súper. Totes les cantants van cantar de meravella, com la seva directora Rosa Maria Ribas.Va ésser molt bonic i emotiu i els aplaudiments no paraven. Tots els assistents estaven entusiasmats i va arribar un bis. Les quatre sopranos juntes van cantar "Cuando me vo" de Puccini, també van repetir el duo de Mozart i L'as chia mio Pianga de Hendel, Rosa Maria Ribas.
Jo no tenia ganes que s'acabés però ja tocava. El concert s'ha acabat i moltes gràcies per haver vingut. 

MOLTES GRÀCIES A TOTS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada