dissabte, 30 de maig del 2015

MARTA SOLSONA A "FEM MÚSICA"



Dimecres 27 de maig: A les 6h. hi havia un altre concert líric a l'Agrupació.  La Sra. Marta Solsona (una gran escultora) va ésser la directora de la vetllada, reunint moltes encantadores Sras al concert de cant. El concert del  14 d'abril i li va agradar tant que ens va demanar que cantéssim per ella i les seves companyes de Magisteri. Carme Hernandez, soprano i Rosa Maria Ysas mezzosoprano i jo vam preparar un programa; Adéu Clavell Morenet- J. Dotras Vila Àngel de la son- Apel·les Mestres, El Tralala i el punteado - E. Granados, Der Neugirige - Scubert, Donde Lieta usci (La Bohéme) - Puccini, T'estimo - Grieg, Adriana Lecouvrer - Cilea, Va¡ Laisse couler mes larmes- Werther, Visi d'arte (Tosca) - Puccini, Voce di donna (La Gioconda) - Ponchielli.
Per acabar vam escollir dos duos; Ave Maria - Cesar Franc i Els Gats - Rossini i després de tants aplaudiments el duo Ave Maria - Schubert.
La Sra. Solsona ens va regalar uns rams de flors i una figura maquíssima esculpida per ella que me va emocionar i ens va oferir unes exquisites pastes regades amb un cava boníssim.
Totes les senyores super encantadores no paraven de felicitar-nos i vam parlar molta estona amb elles.
Va ésser una tarda entranyable.
Moltes Gràcies a totes i a tu Marta tambe moltíssimes GRÀCIES!! 

I una abraçada ben forta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada