dimecres, 3 de juny del 2015

7è. CURSET "FEM MÚSICA" 16a. SESSIÓ.


UN GRAN PIANISTA 
Isaac Friedhoff i Calvo. 
Un pianista molt jove, nascut el 1990, va començar de ben petit els estudis de piano i violoncel. Va cursar el grau mitjà de piano a l'Escola de Música de Barcelona amb Maria Lluisa Reñaga i Albert Atenelle i posteriorment es va traslladar als Estats Units per estudiar a la Universitat d'Indiana (Jacobs Scool of Music) i a la Universitat de Southern California (Thornton School of Music) on acaba de completar el màster i on ha entrat al programa de doctorat. Els seus professors inclouen Antoinette Perry, Émile Naoumoff i Edward Auer.
Les seves actuacions com a solista son diverses i inclou un debut  al Palau de la Musica Catalana interpretant el concert nú. 23 de Mozart sota la direcció de Cristian Baldini i també el triple concert de Beethoven a la sala Mondavi de California amb la mateixa Orquestra i director.
També a Porland i a Los Angeles. El dia dos de juny a l'Agrupació, ens va oferir un esplèndid concert que ens va captivar; Partita núm. 6 en Mi menor - J. S. Bach, Sonata en la Major D664 de F. Schubert, Evocació (de Suit Ibèria) I. Albéniz, Sonata- Bela Bartok, Sonata en Sol major - Pare Antoni Soler... El concert va èsser tot un èxit.
Isaac anava explicant l'obra i l'autor amb una gran simpatia i senzillesa i va ésser una tarda maquíssima. TOT UN CONCERTAS!!! Vam quedar tots captivats.
Isaac, segueix amb les seves actuacions com a concertista, guanyant premis, música de cambra, tocant a tot arreu...etc.
Esperem que el curs que ve torni.

ISAAC, moltes gràcies. GRÀCIES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada