divendres, 1 de gener del 2016

8è. CURSET "FEM MÚSICA" 5a. SESSIÓ.

15 de desembre de 2015: Ja s'acosta NADAL i com cada any l'Agrupació prepara una MISSA per a tots els socis que ens han deixat. El nostre president Jaume Torrents va decidir que la CRIPTA de la Sagrada Família seria un lloc molt bonic i va anar a parlar amb el Sr. Rector Mn. Lluís Bonet, un Sr. d'una gran personalitat i humanitat. Jo també com a organista hi vaig anar per preparar com volia els cants i tot seguit, junt amb Rosa Ma. Ysas, cantant, vam anar tres vegades en quinze dies a provar l'orgue i la sonoritat de l'Església.
La celebració va ésser molt bonica, hi havia molta gent, estava ple de gom a gom. Mn. Lluís va cautivar i l'Ofertori segur que va arribar a tots.
Per cantar vam escollir: Entrada, Largo de HAENDEL, Ofertori, Ave Verum de MOZART, Comunió, Ave Maria de SCHUBERT, Final de la Missa Raïms i Espigues del Mestre NICOLAU. Després de la Benedicció encara vam seguir cantant, l'Àngel de la son, de J. LAMOTE DE GRIGNON, El Cant dels Ocells, Popular Catalana i tres NADALES dirigides pel nostre baríton, Alvaro Honrubia que amb la seva veu, junt a la de la mezzo, Rosa Ma. Ysas i tots els que assistien a la celebració va quedar tot  tan bonic com irrepetible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada