divendres, 8 de gener del 2016

8è. CURSET " FEM MÚSICA" 6a SESSIÓ.

El 23 de desembre de 2015, "FEM MÚSICA" es va reunir amb Montse Ventura que portava la presentació del Pessebre. Aquest dia va ésser molt especial i ens vam reunir moltíssims socis de tot Catalunya.
MONTSE, la nostra presidenta, va conduir l'acta amb la personalitat que la caracteritza començant amb unes paraules molt ben trobades i donant la benvinguda a tots. No podien faltar les Sres. de "PATCH WORK" presentant els seus treballs, tapissos, mantells, estors  i moltes coses més amb molta gràcia, dirigides per l'encantadora Sra. Guillermina.
També es feia entrega  d'un regal als socis més antics com Ma. Mercè Riera, Joaquim Carbó...
Àlex Honrubia de només 16 anys va cantar Que tinguem sort de Lluís Llach acompanyat al piano per Elena Fuster. La cançó estava dedicada a la nostra MONTSE perquè sabiem que per ella és molt important. Àlex la va bordar amb una veu de tenor maquíssima.
La Sra------ va interpretar al piano SANTA LUCIA i TRISTESA D'AMOR de Chopin, tots vam cantar Nadales i les meves dives C. Hernandez Soprano i Rosa M. Ysas Mezzo i jo, piano vam acabar l'acte cantant GRANADOS, GRIEG, EL CANT DELS OCELLS, ROSSINI....
Les taules estaven preparades amb tot un assortit de viandes, begudes i cava per brindar pel NADAL i un bon començament d'any.

Us desitgem a tots molt bon any 2016.
FELICITATS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada