dissabte, 13 de febrer del 2016

8è. CURSET " FEM MÚSICA" 9a. SESSIÓ.


6 de febrer del 2016. 

CONCERT EXTRAORDINARI 

Quartet "IN NOBIS", pels grans mestres, Pedro Zacarias, Violí, Ferran Vilanova, Viola Barbara Valenti, Violoncel, dirigits per Juli Cesar Diaz, Violí.
Un PROGRAMA  maquíssim, inolvidable com; G. PH. Teleman, Quartet, TMV 43, Jossep Haydn, Quartet Op. 1 nº3, W. A. Mozart, Quartet Lodi KV 80, F. H. Miles, Fantasia 3 (1902).

La música ens emocionava cada vegada mes i nosaltres, els que escoltavem, estavem molt callats, no se sentia res més que els músics que a mi em feien levitar d'emociò i satisfacció de tenir-los entre nosaltres. "IN NOBIS" vol dir, En Nosaltres.

"IN NOBIS" vol recuperar la dimensió tan emocional com interpretativa, d'un repertori pensat per ser conreat en un àmbit íntim. "IN NOBIS" sovint interpreta obres infreqüents en el repertori de concert, ja que les seves característiques no s'adiuen amb els paradigmes d'un espectacle musical. "IN NOBIS" està molt interesat en difondre la idea de que l art, la música en particular, es una activitat a la qual estem tots cridats a participar-hi activament.
No hi ha res en nosaltres que no sigui a l'origen primer i en les capes profundes," in nobis sine nobis"(San Agustí)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada