diumenge, 28 de febrer del 2016

A "FEM MÚSICA" UNIVERS ÀGATHA, AUTISME.


8e. Curset "FEM MÚSICA11na. SESSIÓ:
A "FEM MÚSICA" 11a. sessió. Dimarts dia 8, un esdeveniment poètic musical solidari dirigit per Gabriel M. Perez i Fuster. Amb els poetes i rapsodes, Antonia Pilar Villaescusa, Júlia Badal, Eduard Miró, Joan Verdaguer i Gabriel M. Perez. Com artista invitat el cantautor acompanyat per la guitarra de Jordi Gomara, que ens va deleitar amb les seves cançon i la seva simpatia.
També una petita participació per Elena Fuster, amb Granada d'Albéniz i El petit negre de Debussy.
Gabriel va dirigir amb maestria, va presentar i va recitar amb molta emoció i ens va encantar a tots. Tots els rapsodes magnífics. Una tarda molt bonica tot pensant amb Univers Àgatha AUTISME Gabriel fa una gran tasca per aquesta associació, no para d'escriure per ajudar per aquesta bona causa i aconsegueix molts resultats. El van entrevistar a "Els Matins de Ràdio 4". Donava gust escoltar-lo, la seva veu i com contestava a les preguntes que els locutors li feien (guardo la gravació) i no és la primera vegada que surt a la ràdio.
Volia donar les gracies els directius de L'Agrupació, especialment  a Montse Ventura, Jaume Torrents i Antoni Buissant per l 'acolliment que li van fer a Gabriel i "Univers Àgatha", i MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada