dimarts, 14 de juny del 2016

8è. CURSET "FEM MÚSICA" 17a. SESSIÓ.

AVUI, dia 14 de juny del 2016, ens hem reunit a L'Agrupació, per acomiadar-nos del curs 2015-16. Ens ho hem passat molt bé i el mateix temps hem disfrutat de la música que aquí mai falta.
La pianista Alexandra Pagan Perez ens ha donat un petit recital.
PROGRAMA: Largo de l'Ópera jerjes- Haendel, El Gondolero de Mendelsonh, Ensueño de SCHumann, 4 coros de Nabuco de Verdi, un foxtrot, Blue Mond de Richard Rogers, Barcarola de Hoffembac, Serenata de schubert a 4 mans i l' Habanera  "La Bella Lola" que tots hem cantat amb el mocador a la mà dient adéu.
Carme Hernández -Soprano i Rosa Ma. Ysàs Mezzo soprano, també estaven entre nosaltres i encara que el dissabte passat estàvem les tres en concert al "Monestir de Avellanes" hem tingut ganes de actuar, cantant: Haendel, Jordani, R. Strauss, Ave Maria de Cesar Franck , Schubert i perquè no "El duo dels Gats" de Rossini , que el canten divinament.
Abans de tot això ja teniem la taula preparada  per brindar amb cava i fer un tast que hi havía de tot, salats, dolços, postres de músic, patates i  tot i tot...    
Ens dèiem adéu pero encara ens queda un concert per anar tots a la "Casa Elizalde" escoltar un dels millors pianistes prometedors Isaac Friedhoff i Calvo. allà ens trobarem tots el dia 29 de juny a les 7 de la tarda.
BON ESTIU! A tots i moltes gracies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada