dimarts, 14 de juny del 2016

PRESENTACIÓ DE LLIBRE I CONCERT AL "MONESTIR AVELLANES"

Era dissabte dia 11 de juny, quant en el marc incomparable del "Monestir de les Avellanes" el meu fill Ricard Perez i Fuster presentava el seu llibre "De Solituds i Tempestes". 
Per fer-li costat vam preparar un programa de cant, que el van incloure en el cicle de concerts que tenien pel mes de juny. Les cantants internacionals Carme Hernández, Soprano i Rosa Ma. Ysàs Mezzosoprano,  acompanyades a l'orgue per Elena Fuster.
PROGRAMA: Lascia Ch'io Pianga de Haendel, Caro mio ben, de  Jordani,  Raims i Espigues de A. Nicolau, L'Angel de la son, de Lamote de grignon, Morguen, de Ricardo Strauss, T'estimo de Grieg, Salve Maria de Lluis Millet, El Cant dels Ocells, Pop. Catalana, DUO, Ave Verum Corpus de Mozart, DUO, Ave Maria de SChubert, DUO de Ave Maria de Cesar Franck.  
Després de una molt bonica presentació de RICARD  i ROBERT (abans m'agradaria comentar lo molt que ens va ajudar el germà Simeon , organista del Monestir. Una gran persona sempre atent a tot lo que necesitavem i molt cuidadós del seu instrument.).
Com explicàvem, després de la presentació vam començar cantant dues obres, seguidament llegien un tros del llibre, seguiem amb dues més, parlar, dues més, parlar i dues més i parlar. Els duos els vam fer tots tres seguits i al acabar, ens vam quedar sorpreses dels aplaudiments que sonaven amb energia dins d'aquella maravellosa Església i el bis no va faltar. Seguien aplaudint amb força i es va formar una cua per felicitar-nos.
Pau, Aina i Mar, els meus néts, van esser els encarragats d'entregar-nos els esplèndids rams, més grans que els nens. Pau, només 11 anys anava felicitant les cantants i deia "Has cantat molt bé" donant-los la mà.  
La gent molt agraïda, seguien amb elogis fins i tot quant anàrem a sopar al restaurant del Monestir, una gent maquíssima.
Ricard, també va tenir molt èxit i va vendre molts llibres. Tot perfecte.
Moltes gràcies a Robert, director de totes les coses i també al Germà Simeon.

MOLTES GRÀCIES DE TOT.            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada