dimecres, 2 de novembre del 2016

COMENCEM "FEM MÚSICA" CURS 2016-2017

L'AGRUPACIÓ. Associació de Jubilats, pensionistes  9è. CURSET "FEM MÚSICA" i exempleats del grup LA CAIXA.  

El dia 11 d'octubre ens va tornar a obrir les portes a la Música. Va ésser un dia de nervis  envoltat d'il·lusions per les ganes de començar i reunir-nos de nou després de tot l' estiu. Hi havia gent nova i gent del curs passat, asseguts i amb moltes ganes de passar-ho bé.
Per  començar, preparem un petit recital de piano, com cada any però abans vam parlar del compositor Aram Khachaturian, del que havíem preperat una sonatina.
El PROGRAMA: Sonata en sol M. de MOZART,  Segon temps (Andante) del Concert Italià de J. S. BACH, Malagueña de ALBÉNIZ, Sonatina de KHACHATURIAN i Clos Couer de CLAUD SHNEIDER.
El dia 25 -X- 2016, per recordar el centenari d'ENRIQUE GRANADOS, vam parlar de la seva vida, la seva música, anecdotes i tot relacionat amb la seva Obra que és molt extensa. Vam parlar del compositor molta estona i va ésser molt bonic.
PROGRAMA: Un altra Sonata de MOZART, en aquest cas, Sonata facil en Do M. i VALSES POETICOS de GRANADOS. Introducció, Vals No. I, melódico, Vals noble, Vals lento, Vals humoristic, Vals Elegante, Vals sentimental, Vals papallona I final
Un programa maquíssim i més aviat difícil, que vam gaudir moltíssim. També hi van haver bisos i molts aplaudiments. Aquest dia vam tenir el privilegi d'estrenar un piano de marca KAWAY que sonava molt bé.
El proper dia 8 de novembre será un concert de violí, per Lupe Golovardes, violí i Elena Fuster piano.

MOLTES GRÀCIES. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada