dimecres, 24 de maig de 2017

9è. CURSET "FEM "MÚSICA" 14a. SESSIÓ.


Dimarts 23 de juny de 2017 a les 6h tarda.
A l'Agrupació , Associació de jubilats, pensionistes i exempleats del grup "La Caixa"
vam tenir la satisfacció de poder gaudir d'un concert especial, un
Concert de cant, per Rosa Maria Ribas (eminent Soprano i professora) i les seves alumnes.

Judit Barros, soprano, Maria Batlle, soprano, Gabriela Bordea, soprano lleugera i  Pauline Jaslet, mezzo.  

ELENA FUSTER, PIANO.             

Presentat per època i estils.

Aquest concert podem dir  que ha estat el millor de "FEM MÚSICA"  de tot el curs. Rosa Maria Ribas una gran cantant i mestra, va portar la vetllada amb molta cura i junt amb les seves alumnes, les veus i la musicalitat que totes demostraren va quedar exel·lent. La sala estava plena, ningú parlava i la atenció era perfecta. Era molt bonic com la gent seguia el concert i amb quina  felicitat gaudia.
Les cinc, cantaven quatre obres cadascuna, àries i lied. 

Programa: "Nel cor piu non mi sento" de Paisiello per a Judit, "Ombre mai fu" Hendel per Gabriela, "Sento nel core"Scarlatti" Paulin,  "Ständchen" de Schubert per Maria, "Lascia ch'io pianga" de Haendel, per Gabriela, "Stizzoso mio Stizzoso" de Pergolesi per Judit.

ÀRIES DEL CLASSICISME: "Un moto di gioia"de Mozar per  Judit, "De vieni non tardar" de Mozart, per Maria, "Voi che Chapete" de Mozart, per paulin, duet "Sull' aria" de Mozart per Rosa Maria i Maria. 

ÀRIES DEL BEL CANTO; "Ma rendi pur contento" de Bellini, per Paulin, "Ah non credea mirarti" de "La Sonàmbula" de Bellini, per Rosa Maria, "An ch' io son Giovani" de Rossini per Paulin. 

ARIES DEL VERISME: "Addio del passato" de Verdi, per Gabriela, "Saper vorreste" de Verdi per Judit,  "Donde Lieta Uschi" de La Boheme de Puccini, per Maria, "Visi D'arte" de Tosca de Puccini, per Gabriela, "Son pochi Fiori" del Amico Friz de Mascagni per Rosa Maria Ribas, duet de "La Barcarola" d'Offenbach, per Maria i Paulin, "Oh mio Babino caro" de Puccini per Rosa Maria Ribas i "Io son L'Umile  ancella" de Cilea per Rosa Mari Ribas. 

Aquí s'acabava el recital, però els aplaudiments no paraven i totes juntes van cantar "Lascia ch'io Pianga" i Rosa Maria a petició del public va cantar "Cuando m'en vo" de La Boheme de Puccini.


UNA VETLLADA INOBLIDABLE.  

MOLTES GRÀCIES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada