dimecres, 24 de maig de 2017

9ve. CURSET "FEM "MÚSICA" 14na. SESSIÓ


Dimarts 23-VI-17 a les 6h tarda
l 'Agrupació , Associació de jubilats , pensionistes i exempleats del grup "La Caixa"
vem tindre la satisfacció de poguer gaudir d'un concert especial, un
Concert de cant, per Rosa Maria Ribas (Eminent Soprano i professora) i les seves allumnes.

Judit Barros , soprano, Maria Batlle,soprano, Gabriela Bordea, soprano lleugera i  Pauline Jaslet, mezzo.  

ELENA FUSTER, PIANO.             PRESENTAT PER ÉPOCA I ESTILS.

Aquest concert, podem dir  que ha estat el millor de "FEM MÚSICA"  de tot el curs, Rosa Maria Ribas una gran cantant i mestra, va portar la vetllada amb molta cura i junt amb les seves alumnes , les veus i la musicalitat que totes demostra-ren va quedar exel-lent. La sala estava plena, ningú perlava i la atenció era perfecta. Era molt maco com la gent seguia el concert i amb quina  felicitat gaudia.
Les cinc, cantaven quatra obres cad'una, aries i Lied. Programe:"Nel cor piu non mi sento"de Paisiello per a Judit, "Ombre mai fu" Hendel per Gabriela, "Sento nel core"Scarlatti" Paulin, 
"Ständchen" de Schubert per Maria, "Lascia ch'io pianga" de Haendel, per Gabriela, "Stizzoso mio Stizzoso" de Pergolesi per Judit.
Aries del Clacissisme: "Un moto di gioia"de Mozar per  Judit, "De vieni non tardar" de Mozart,per  Maria, "Voi che Chapete" de Mozart,per paulin, duet "Sull' aria" de Mozart per Rosa Maria i Maria. ARIES DEL BEL CANTO; "Ma rendi pur contento" de Bellini, per Paulin, " Ah non credea mirarti" de "La Sonàmbula" de Bellini, per Rosa Maria, "An ch' io son Giovani" de Rossini per Paulin. ARIES DEL VERISME: "Addio del passato" de Verdi, per Gabriela, "Saper vorreste" de Verdi per Judit,  "Donde Lieta Uschi" de La Boheme de Puccini, per Maria, "Visi D'arte" de Tosca de Puccini, per Gabriela, "Son pochi Fiori" del Amico Friz de Mascagni per Rosa Maria Ribas, duet de "La Barcarola" d' Offenbach, per Maria i Paulin, " Oh mio Babino caro" d Puccini pe Rosa Maria Ribas i "Io son L'Umile  ancella" de Cilea per Rosa Mari Ribas. Aqui s'acabava el recital, pero els aplaudiments no paraven i totes juntes van cantar "Lascia ch'io Pianga" i Rosa Maria a petició del public va cantar "Cuando m'en vo" de La Boheme de Puccini.
 UNA VETLLADA INOLVIDABLE.     MOLTES GRACIES¡¡¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada