dijous, 22 de juny del 2017

FINAL DE CURS "FEM MÚSICA" 2016 - 2017








CONCERT DE FI DE CURS.

Ja estem a la recta final, tot s'acaba i el que més agrada fa passar el temps més aviat.
Ha estat un curs amb activitats molt diverses i molt boniques, piano, violí, peces a dos pianos i a quatre mans, un trio format per violí, violoncel i piano, cançons i boleros, música lírica per baríton, sarsuela, Rosa Maria Ribas i les seves cantants, soprano, soprano, soprano lírica, mezzo i soprano, C. Hernandez, soprano dramàtica i Rosa Ma. Ysas mezzosoprano...

Dimecres dia 14 de juny a les 6 h de la tarda ens preparàvem per fer l'acomiadament del curs, fins passat l'estiu, amb un nou concert.

PROGRAMA: La canción del gitano de" La linda tapada" per Alvaro Onrubia, baríton de F. Alonso, Sonata Op. 3 No.1 K. 381, de MOZART a 4 mans, per Carme Rius i Victoria Salabarnada.  RONDÓ, per  Lupe golobardes , violi, i Maria Roma, piano de MOZART.  Tot seguit;  Carme Hernández, soprano i Rosa Maria Isas, mezzo (Música Lírica) Elena Fuster, piano: Damunt de tú només les flors de F. Mompou, Ave Maria de Caccini, Endresa de J. Lamote de grignon, Maig, de Toldrà, L'Amico Fritz (aria) de Mascagni, "La Gioconda", Voce di dona de Ponchielli i Ave Maria (duo) de Cesar Franc.
Tot va sortir molt bé. El concert va tenir molt d'èxit, encara que hi va haver uns mals entesos per part de sis o set, que sempre van a totes les sessións de " FEM MÚSICA" que no cal esmentar  perquè ara  ja no li dono importància però, que el dia 14 a mi me va afectar  anímicament i em vaig sentir dolguda. Les coses passen i el temps ho arregla.
Aquest dia vem gaudir d'un petit berenar regat amb cava i begudes que Montse Ventura, la nostra Presidenta ens va invitar. Montse, amb una gran serenitat, va ésser la millor anfitriona i li dono les gràcies de tot cor. GRÀCIES PRESIDENTA.
I gràcies per invitar a tanta gent a la final de "FEM MÚSICA" i GRÀCIES a tots pel regal  que va ésser una sorpresa mol agradable.

MOLT BON ESTIU!!!
                                                                    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada