dissabte, 10 de maig del 2014

6è. CURSET "FEM MÚSICA" 13a. SESSIÓ.


"FEM MÚSICA" al nou local de l'Agrupació de "La Caixa" (Carrer París, 189, entressol). Hem estrenat amb una pianista excepcional; Alexandra Pagan. De ben petita sabia fer les coses ordenadament i així va arribar a ésser una bona estudiant, era intel·ligent i servia per tot. La seva mare al igual que el seu germà, amb molta cura va ajudar-los perquè tinguessin una bona formació cultural. És llicenciada en "Història de l'art" té tota la carrera de piano, Superior de Solfeig i Superior d'Harmonia. Ha estudiat llengües i el Ballet va ésser una de les assignatures amb molta dedicació. La seva professió és de directora al Centre Cívic "El Carmel". Ella és l'encarregada  de tots els actes com, exposicions, concerts, espectacles, carnavals, ball de saló, ballet, jocs culturals, etc... El piano no l'ha deixat mai i dona gust escoltar-la.
El programa: Ave Verum de Mozart, Cannon de Pachelbel, Malagueña d'Albéniz, Blue Maon de Rodgers, Local Hero de Dire Straits, acabant amb tres peces a  quatre mans com Melodia in Fa de Rubistein, Barcarola de Offenbach i Serenata

de Schubert. El recital va esser un éxit total, Alexandra, toca en molt sentiment, molt musical a part de esser una persona encantadora.
El mateix dia era l'aniversari de la nostra oradora Anna Maria Borbo, va confessar que feia 92. Li vam cantar l'aniversari feliç i la seva cançó  "La Gavina". Després es va voler retratar amb la pianista, que havia tingut molt èxit i ens havia fet sentir i emocionar en tota l'estona del recital.

1 comentari: