dissabte, 17 d’agost del 2013

LES MEVES ACTIVITATS

La millor: dirigir el curset "Fem Musica",    Orgue a les Esglésies (la meva parròquia "San Tomás de Aquino", dirigida pels pares Claretians), "El Cor de Maria", acompanyar cantants, violins, flauta travessera, violoncel; instruments....Pianista acompanyant. Actuacions, "Palau de la Música",
"Casal del Metge", Teatre de "Santa Llúcia", Auditori de Manacor amb "Música Jove", Concert en Fa menor per a piano i orquestra de J.S. Bach, amb L'Orquestra de Cambra "Ciutat de Manacor" dirigida per Gabriel Estarellas, a L'Església de la Mare de Déu del Carme de Porto Cristo.
A l'Espai Mallorca de Barcelona interpretant tres obres d'Antoni Parera Fons. Amb les meves dives Rosa María Ysas, Mezzo i Carme Hernandez, soprano. Concert líric en memòria d'en Gaietà Renom el teatre de la Parròquia de Sant Ramon Nonat i també a l'Associació de La Caixa. Audicions a La Sala Vermella del Conservatori Municipal del carrer Bruc de Barcelona. "Ateneu Barcelonès" del Carrer Canuda de Barcelona. La meva primera actuació va esser a la Granja Palau de Manacor. Música Lírica al Auditori, "Pau Casals".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada