dijous, 23 d’abril del 2020

DUES TROBADES; ANUL·LADES


Encara ens faltaven dues trobades més, el mes de març, "Parlem d'Òpera" per Ricard Pérez i Fuster i "FEM MÚSICA" per Elena Fuster i Perelló. 
El Ricard, fa molts anys que està abonat a  l'Òpera del "LICEU" i te el mateix abonament que tenia el seu pare Ricard Pérez Alcaraz que anava al Liceu des que tenia 16 anys. RICARD, porta molt bé aquest curs, que tracta de visualitzar amb una pantalla bocins d'òperes més famoses, amb els millors cantants, fent una explicació de cada cosa. L'ultim dia.

"Luccia de Lamermour" el maquíssim CONCERTANT.
Te seguidors com Albert i Josep Lluís Ruiz, entre altres que també van a MÚSICA, són persones que entenen molt de cant i dona gust sentir-los debatre amb el Ricard amb entusiasme. 

La segona trobada era "FEM MÚSICA" i en aquest cas havíem preparat un recital de piano, per Elena Fuster, començant explicant, la vida dels compositors que interpretava, com MOZART, LISZT, TURINA, BACH, MENDELSSOHN....   
No ens vam poder presentar  per la PANDÈMIA  del Virus COVID-19, un virus que es propaga molt fàcilment i estem tots confinats a casa. 

Com he dit abans sembla que el món s'ha parat.

Demà seguiré amb un altra entrada. FINS DEMÀ.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada