dimarts, 21 d’abril del 2020

"TRIO LUVICMA" 3 març 20

Aquest concert, de música de cambra, es va fer abans del CONFINAMENT, per la pandèmia de la COVID-19. 
Era el dia 3, III, 2020.  "Trio Luvicma" a L'Agrupació: associació de jubilats, pensionistes i exempleats del  Grup "La Caixa" C. París 189, entresòl. 
Després d'aquest concert, jo diria que es va parar el món.
El concert estava format per Victòria Salabarnada, piano, Lupe Golobardes, violí i Maria Sistach, violoncel; tres grans de la música. 
Al saló, no massa gran, encara que a la gent li agrada, posem cadires en fila i es veu que es troben a gust,els assistents al concert. Tots ens coneixem i es molt bonic trobar-se cada vegada que hi ha una actuació.
PROGRAMA:  G.F. Häendel, Andante, F. Schubert, andante, F. Schubert, Sonatina Op. 37 No. I E. Grieg, Primavera, J. Haydn, Trio n. 39 "Gypsy", A. Rubistein, Mélodie, TXaikouski, Canzoneta  i J. Schobert, Allegro de la Sonata N. 9. 
El saló es va omplir de música, molta música ben interpretada (ja ho sabíem) per aquestes tres Senyores, tan ben conjuntades, cada una amb el seu instrument. va agradar tant que van seguir tocant una bona estona més pels aplaudiments del públic. 
MOLTES GRÀCIES a les tres i a TOTS. Va ésser un concertàs. 
En  acabat, aplaudiments, flors, fotos, felicitacions i abraçades... la gent no marxava.

Vull fer un record per aquell Sr. tan estimat com era Antoni Ribelles (Antoñito) que després de 12 anys de no va fallar mai, aquest dia, va ésser el primer. S'asseia davant de tot i encara que a vegades
feia una becaina, quant acabava tot eren alabances i deia "l'Elena es la millor per organitzar aquestes coses".  
Sr Ribelles, et trobarem a faltar, al Cel et veurem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada